Liviu Dragnea, informație crucială după ce Ponta a fost trimis în judecată

Liviu Dragnea a vorbit despre trimiterea în judecată a premierului Victor Ponta în dosarul Turceni-Rovinari.

Liderul social-democraților a declarat că PSD își dorește rămânerea la guvernare și că o decizie privind o eventuală demisie a lui Ponta îi aparține strict premierului.

"Nu e o surpriză, este un dat (trimiterea în judecată-n.red). Poziţia PSD în situaţia asta nu e foarte simplu de luat, nu o s-o spun eu acum. Este o decizie cu consecințe serioase atât asupra partidului, cât și asupra guvernării. PSD, în mod firesc, își dorește să rămână la guvernare.O plecare a lui Victor Ponta din fruntea Guvernului poate să pună partidul într-o situație dificilă în sensul că nu avem nicio garanație că președintele Iohannis va nominaliza o persoană de la PSD. Victor Ponta e un premier care a condus câteva guverne bune pentru ţară, a avut rezultate economice foarte bune", a declarat Dragnea.

"Voi avea o discuții și cu Victor Ponta și cu Guvernul. Nu sunt semne că partidul nu l-ar susține în continuare. Dar cea mai importantă este decizia lui. Eu nu am vorbit azi cu Victor Ponta. Cred că e important pentru el să-și pună ordine în gânduri. Eu sprijin interesul partidului, interesul partidului e să rămână la guvernare. Este un interes legitim. Acțiunea, și a mea, și a colegilor din partid, va fi în acest sens. Opinia generală este că nu vrem să riscăm ca PSD să iasă de la guvernare. Vrem ca PSD să rămână la guvernare până la alegerile parlamenatre de anul viitor", a mai spus liderul interimar al PSD la B1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel