EXCLUSIV  Liviu Dragnea greșeală de P.R. Cum a greșit șeful PSD

Liviu Dragnea a făcut o greșeală de P.R. prin postarea fotografiilor de la pescuit pe contul său de socializare. Jurnalistul Val Vâlcu este de părere că fotografiile cu o captură la pescuit nu pot atrage simpatia oamenilor. 

Liviu Dragnea a postat pe contul său de socializare mai multe fotografii de la o partidă de pescuit la care a participat alături de Sorin Grindeanu și Marcel Ciolacu. Atât Liviu Dragnea cât și premierul Grindeanu s-au fotografiat cu capturile lor. 

Jurnalistul Val Vâlcu este de părere că postarea fotografiilor este de fapt o mare greșeală, care nu îi ajută la imagine. 

" Este clar o greșeală de P.R. în mai multe privințe. Intervine aici o anumită invidie a pescarilor, după ce ei la rândul lor se chinuie o zi întreagă să prindă ceva. Pentru pescari este o chestiune de invidie, iar pentru restul populației nu contează. Să încerci să faci P.R. cu o captură impresionantă ar putea merge eventual în Rusia, pe modelul Putin. Este o manevră de P.R. greșită, nu ai cum să câștigi. Lauda în capturi nu este o manevră bună pentru imagine. Nu poți câștiga respectul oamenilor. Nu este ceva haios, amuzant. Un record la pescuit nu impresionează pe nimeni, " a comentat jurnalistul Val Vâlcu.

În mesajul care însoțește fotografiile de la partida de pescuit, Liviu Dragnea spune că el a capturat 17 știuci, în timp ce premierul Grindeanu, doar 9. Alături de cei doi, la vâsle a fost Marcel Ciolacu. Iată fotografiile postate pe contul de socializare ale șefului PSD:

(w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel