Liviu Dragnea: Geoană este în continuare captivul unei frății mafiote

Vineri seară, la România TV, Liviu Dragnea a făcut câteva dezvăluiri importante pentru scena politică, făcând referire la Mircea Geoană.

Guvernare PSD

"Rămânerea Guvernului Ponta la Palatul Victoria este stabilă. Frământările din PSD sunt, de fapt, mai mult la televizor. Sunt frământări pe care le fac doi-trei oameni, doi-trei oameni care au avut în față conducerea completă a PSD care le-a spus că acest partid nu poate funcția în continuare așa. Acest partid nu mai vrea să fie un partid bizantin, un partid care să fie măcinat de intrigi. Vrem să fie un partid social modern, un partid care să gestioneze guvernarea în continuare. Să nu uităm că PSD, timp de doi ani și jumătate, a scos România din criză și a adus-o la cea mai mare creștere economică din UE", a zis vicepremierul la România TV.

"Am vorbit cu celelalte partide din coaliție. Sunt alături de noi și vor să rămânem la guvernare. Cu UDMR-ul s-a vorbit. Cei de la UDMR au luat o decizie politică destul de grea pentru că au avut un vot masiv din partea electoratului către Klaus Iohannis, UDMR-ul nesusținându-l ca partid pe acesta. Cât despre celelalte partide care complotează... cred că sunt doar în mintea lui Marian Vanghelie", a mai zis Liviu Dragnea.

Ce a vrut să facă Vanghelie cu PSD-ul

Întrebat dacă se teme de ce-ar putea face Marian Vanghelie, vicepremierul a zis: "Nimeni din PSD nu se teme de Marian Vanghelie. El a vrut să facă din acest partid... un partid de vagabonzi. Nu merge așa ceva! PSD ese un partid mare, cu tradiție, un partid de oameni serioși. L-am auzit și pe el, dar și pe Geoană vorbind despre nu știu ce frăție. Mircea Geoană este în continuare captivul unei frății mafiotă. Geoană, Hrebenciuc, Vanghelie, Cătălin Voicu, Dumitru Iliescu - este frăția mafiotă din cauza căreia am plecat de la Interne în 2009. Am informat atunci instituțiile statului".

Legătura Mircea Geoană-Cătălin Voicu-Dumitru Iliescu

Întrebat dacă este o legătură directă între Geoană și Cătălin Voicu, Liviu Dragnea a zis: "Da, a fost. În 2009, în ziua în care trebuia să depun jurământul, am fost chemat dimineață la Geoană în birou unde se aflau Dumitru Iliescu și Cătălin Voicu. Aceștia m-au chemat pentru a-mi impune să fac niște numiri împotriva tuturor avertizărilor de la instituțiile statului, lucru pe care l-am refuzat. A fost o discuție extrem de urâtă în care cei doi îi spuneau foarte clar lui Geoană că nu suportă ca înțelegerea lor să nu fie respectată. Este o frăție care a durat foarte mult timp și cred că și acum durează. Vorbesc de numiri la Interne, la Doi și-un sfert. Nu mai rețin așa bine. A trecut mult timp de atunci".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel