Urmărește emisiunea live


Liviu Dragnea, FLAGRANT oprit de Ponta: S-a ridicat CORTINA

Liviu Dragnea a comentat afirmația lui Victor Ponta care a povestit cum a oprit un flagrant care i se pregătea actualului președinte al PSD, în vreme când era vicepremier. 

"Eu n-am fost cu Victor Ponta sau cu Maior să vorbesc cu doamna Kovesi. Nu vreau să comentez foarte multe dintre afirmațiile acestui domn, dimpotrivă îmi exprim satisfacția că vorbește și chiar vreau să vorbească mai mulți să se afle cât mai multe lucruri. Aflăm și noi mai multe. Uite așa mai ridică din cortină fără să își dea seama. În 2012-2013, nu prea era doamna Kovesi la DNA, din ce îmi aduc eu aminte din lumea reală. La vremea respectivă nu avea Valentin Preda nici un document la el, în afara celor legate de strategia Dunării, lucruri care s-a și făcut public. Eu sunt inginer dar cred că organizarea unui flagrant se face fără ca cel vizat să știe. Am constatat și eu, la fel ca dumneavoastră, că există persoane care știau despre flagrant, care se puteau implica în dosare, care le puteau opri sau care le puteau porni. Asta este o informație foarte importantă, " a spus Liviu Dragnea.

Povestea flagrantului 

Victor Ponta a povestit recent că lui Liviu Dragnea i se pregătea un flagrant în vremea în care ocupa funcția de vicepremier.

"În acel dosar în care Vali Preda a luat şase ani şi ofiţerul de la DNA opt ani, documentele de la DNA erau pentru Liviu Dragnea. Trebuiau să îi facă flagrant în birou la MDRAP. Nu au fost de faţă când s-a anulat flagratul ca să spun aşa. Că a venit cu mine şi ne-am dus direct la K2. Băi, vreţi să îi faceţi flagrant lui Liviu? Erau pentru el, logic, dosarele fotografiate de la TelDrum. Credeţi că bietul Vali Preda, care a dus nişte documente de la TelDrum, de la DNA, la Ministerul Dezvoltării, unde era ministru Dragnea, le-a dus pentru el?", a spus Ponta, în urmă cu câteva zile. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel