ALDE-PSD vs. Dăncilă. Dragnea, conflict cu premierul: N-o să-mi permit...

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit despre conflictul cu premierul Viorica Dăncilă, în contextul schimbărilor de miniștri din Guvern. 

”Acesta a fost motivul pentru care, în partid, am susținut, aproape toți, că cea mai eficientă procedură e remanierea prin Parlament, prin schimbarea structurii Guvernului, erau mai multe variante, ceva spectaculos, ceea ce ar fi făcut ca Iohannis să nu mai poată să mai respingă propuneri de miniștri pe motiv că n-au ținută.” a spus Liviu Dragnea, la Antena 3. 

”N-o să-mi permit niciodată să forțez un prim-ministru”

”Doamna prim-ministru a ezitat să vină în Parlament cu această procedură, probabil s-a gândit că nu e sigură majoritatea. Noi i-am prezentat documentat cum stăm cu majoritatea. Pentru Guvern, în primul rând, ar fi fost un mesaj de forță foarte serios, că nu stă la discuții cu Iohannis și că nu intră în jocul lui. Dar nu mi-am permis și n-o să-mi permit niciodată să forțez un prim-ministru. E o decizie pe care trebuie s-o iau, dacă simte teamă, dacă nu e foarte sigur, nu trebuie forțat. S-a dovedit ieri că avem o majoritate foarte sănătoasă în Camera Deputaților” a mai spus liderul PSD. 

Ulterior, în emisiune, Liviu Dragnea a spus că ”A fost un punct de vedere al întregii coaliții și alt punct de vedere al premierului. Suntem în situația în care avem trei ministere cu miniștri interimari, care, deși constituțional au toate atribuțiile, nu pot avea toată forța de a lua decizii serioase.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel