Liviu Dragnea, despre legea grațierii

Comitetul Executiv Național al PSD se va reuni miercuri pentru a discuta situația privind legea grațierii, a declarat președintele PSD, Liviu Dragnea, menționând că nu Șerban Nicolae va hotărî cum rămâne cu acest subiect și vor fi sancțiuni. Dragnea susține că varianta elaborată de Guvern este cea mai bună.

"Nu domnul Șerban Nicolae va hotărî cum rămâne cu acest subiect, eu cred că Comisia juridică de la Senat a încurcat destul de mult această lege, că cea mai bună variantă pentru moment este ca legea să plece din Senat așa cum a venit de la Guvern, pentru că s-a schimbat de foarte multe ori acolo și eu sunt foarte nemulțumit. Miercuri, la ora 10:30, vom avea un Comitet Executiv Național, unde vom discuta și subiectul ăsta, dar și alte subiecte", a precizat Dragnea, la Parlament.

El a menționat că raportul Comisiei juridice a Senatului referitor la legea grațierii se poate întoarce în acest for, adăugând că ar dori ca legea să nu vină de la Senat prin adoptare tacită.

"Nu numai eu, majoritatea suntem nemulțumiți de ce s-a întâmplat acolo. (...) Dacă nu mai am autoritate în partid, o să văd, o să plec și o să mă apuc de pescuit în mod profesionist. Pe mine m-a interesat ca acele amendamente să nu fie adoptate. Vreau să discutăm transparent în CEx, că li s-a spus că e în regulă cu acel amendament. Când au văzut poziția mea și-au dat seama că de fapt nu era o informație corectă", a susținut Liviu Dragnea.

Liderul PSD nu a negat faptul că vor fi și sancțiuni în CExN.

Întrebat dacă va căuta juriști mai buni în PSD, liderul social-democrat a spus: "Aici nu e vorba de calitatea unui jurist sau nu, aici e vorba de abordare și de caracter".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel