Liviu Dragnea - David Harris. Liderul PSD: Am constatat cu oarecare surprindere - FOTO

Foto Facebook / Liviu Dragnea
Foto Facebook / Liviu Dragnea

Vineri, Liviu Dragnea s-a întâlnit cu David Harris, președintele American Jewish Committee. 

"Am avut astăzi o întâlnire foarte interesantă cu domnul David Harris, președintele American Jewish Committee.

Am constatat cu satisfacție, dar și cu oarecare surprindere, că reprezentanții comunităților evreiești din Statele Unite sunt la curent cu rolul activ României în ceea ce privește combaterea oricărei forme de antisemitism, xenofobie sau #discriminare. Domnul Harris a fost de asemenea plăcut impresionat de colaborarea dintre autoritățile române și organizațiile evreiești în realizarea proiectului Muzeului Holocaustului din #România.

Am discutat însă și despre Parteneriatul Strategic dintre România și #SUA, iar în acest context ne-am propus să intensificăm dialogul transatlantic. În opinia mea, a fost o întâlnire bună pentru România!", a scris Liviu Dragnea, vineri, 19 ianuarie, pe Facebook.

[citeste si]

Amintim că președintele Klaus Iohannis a primit, vineri, o delegaţie a Comitetului Evreiesc American, condusă de preşedintele executiv. Șeful statului şi-a exprimat aprecierea pentru întreaga activitate a AJC, inclusiv pentru buna cooperare cu Federaţia Comunităţilor Evreieşti din România, şi a asigurat că autorităţile române vor continua să manifeste deschidere deplină faţă de comunitatea evreiască, în spiritul toleranţei şi al diversităţii şi în baza angajamentului ferm pentru combaterea manifestărilor extremiste, a rasismului, antisemitismului şi a xenofobiei, precum şi pentru asumarea trecutului şi comemorarea victimelor Holocaustului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel