Liviu Dragnea, cerere către Eduard Hellvig

Liviu Dragnea a declarat că i-a sugerat directorului SRI că ar trebui să aibă inițiativa de a anula protocolul dintre SRI și DNA, document apărut în presă în cursul zilei de miercuri.

"Eu am avut o discuție chiar cu domnul director al SRI. Ne știm de ani de zile, am avut acest statut și eu, și dumnealui, eram amândoi oameni politici, secretari generali la două partide. Acum, ca președinte al Camerei Deputaților pot vorbi și alte lucruri și i-am spus părerea mea că într-un fel sau altul trebuie să plece inițiativa de la dumnealui ca acele protocoale să fie denunțate", a declarat Liviu Dragnea las Antena 3.

[citeste si]

"Eu nu cred că s-a vorbit despre toate protocoalele. Spunea cineva, habar n-am dacă este adevărat sau nu, că este un protocol între Curtea de Conturi și DNA. O fi legal, n-o fi legal? Eu cred că ar trebui să se meargă la izvor, la cine a avut această idee, de ce s-a făcut acest lucru, de ce s-a ajuns în situația asta. Altcineva îmi spunea că este și un protocol între DNA și ANAF. Trebuie să se vadă oportunitatea și fundamentarea și temeinicia fiecărei solicitări de mandat de ascultare. Cred că ar trebui să facă cineva analiza aceasta și eu sper să se facă. Să vedem cum s-au dat, de-a lungul anilor, de ce s-au dat, care a fost finalitatea", a susținut Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel