EXCLUSIV  Liviu Dragnea ar putea ieși din închisoare. Av. Lucian Bolcaș: ”Evident că poate să fie admisă contestația”. Ce a invocat fostul lider al PSD

Lucian Bolcaș
Lucian Bolcaș

Liviu Dragnea a trimis, la ÎCCJ, prin poștă, contestația în anulare la pedeapsa cu închisoarea de trei ani și jumătate, cu executare. 

Avocatul Lucian Bolcaș a explicat, pentru DCNews: ”Contestația în anulare e o cale excepțională de atac, care se poate exercita în anumite condiții de timp și de motivație. Este dreptul lui Liviu Dragnea s-o formuleze și să ridice problemele care consideră că justifică o asemenea contestație în anulare. Eventuala admitere a acestei contestații înseamnă anularea deciziei care a fost atacată și, evident, rejudecarea ei”.

Totodată, avocatul a subliniat că Liviu Dragnea a invocat ”nelegala constituire a completelor de judecată”, iar în baza acestui fapt, precizează că ”dacă s-a invocat nelegala constituire a completelor de judecată, în lumina deciziei CCR, evident că această contestație poate să fie admisă”

”Este posibil ca, în aceste condiții, să fie pus în libertate, până la rejudecarea cauzei” a explicat avocatul Lucian Bolcaș, pentru DCNews

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel