Liviu Alexa, președinte PSD Cluj, gest INCREDIBIL de mila lui Ludovic Orban: Sper să-i ajungă!

Andrei Itu / 06 dec 2019 / 10:42

Liviu Alexa - președinte PSD Cluj - a făcut un gest bombă pentru Ludovic Orban.

PSD Cluj a decis să îl ajute pe Ludovic Orban după ce acesta a declarat că familia lui a trăit cu 3.100 de lei pe lună, în București.

''In aceasta dimineata, prin intermediul unui curier, filiala PSD Cluj a trimis un mic pachetele cu alimente, bani, produse cosmetice si carti catre domnul Ludovic Orban, premierul Romaniei, despre care am aflat cu ingrijorare ca traieste doar cu 3000 de lei pe luna.

Propunerea de intrajutorare a venit din partea domnului Marinel Bagacean, pensionar, membru vechi al PSD Cluj, care ne-a atras atentia ca nu putem sta nepasatori in fata problemelor de viata ale unui om nacajit cum e domnul Ludovic Orban care, dovedind un spirit de sacrificiu enorm, din putinul pe care il avea, a donat la partid in campanie si 17000 de lei, adica jumatate din venituri, traind in post si smerenie tot anul.

Speram sa ii ajunga cele trimise pana cand isi va lua leafa de premier, daca e nevoie, mai trimitem si sarmale, sosoni si chiloti dinamo, ca sa treaca cu bine domnul premier aceasta iarna si sa faca cat mai repede bugetul.

Liviu Alexa - presedinte PSD Cluj'' se arată într-o postare ironică a PSD Cluj, pe Facebook.