LIVETEXT Real Madrid - Atletico Madrid, rezultat în Champions League

Real Madrid a întâlnit marea rivală Atletico, într-o partidă ce a conta pentru prima manșă a semifinalelor Champions League. Real s-a impus cu 3-0, și este cu un pas uriaș în finala Champions League.

LIVETEXT Real Madrid - Atletico Madrid: DC News v-a ținut la curent cu cele mai importante momente ale partidei dintre Real Madrid și Atletico Madrid, încheiată cu scorul de 3-0

Min. 85 - GOOOLLL! Cristinao Ronaldo reușește hattrick-ul. Real Madrid face 3-0 și este cu un pas uriaș în finala Champions League. Ronaldo reușește să marcheze 103 goluri în Champions League, fiind cel mai bun marcator din competiție.

Min. 73 - GOOOLLL! Cristiano Ronaldo reușește dubla după o greșeală în apărarea lui Atletico

Min. 10 - GOOOLLL! Real Madrid deschide scorul prin Cristiano Ronaldo după o centrare perfectă a lui Casemiro

Echipele de start:

Real Madrid:

Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Kroos, Casemiro, Modric - Isco, Benzema, Ronaldo

Atletico Madrid:

Oblak - Savic, Lucas, Godin, Filipe Luis - Gabi, Saúl Niguez, Koke, Carrasco - Griezmann, Gameiro

ȘTIREA INIȚIALĂ:

LIVETEXT Real Madrid - Atletico Madrid: Real Madrid a eliminat Atletico din competiţiile europene în ultimele trei sezoane, momentul culminant fiind finala Champions League de la Lisabona în care galacticii au dispus cu 4-1 de Atletico. Echipa lui Simeone cu siguranţă va căuta revanșa în fața marii rivale. 

LIVETEXT Real Madrid - Atletico Madrid: Real Madrid, care este deținătoarea trofeului, se află în fața unui moment istoric: în cazul în care va reuși să câștige din nou cel mai important trofeu intercluburi, formația antrenată de Zidane va deveni prima echipă din istorie care reușește să câștige de două ori consecutiv competiția.

LIVETEXT Real Madrid - Atletico Madrid: Ne așteptăm la o partidă extrem de încinsă, între două echipe cu o rivalitate uriașă, în care trupa lui Simeone se va închide aproape perfect, așa cum ne-a obișnuit până acum, încercând să dea lovitura pe contraatac. Rezultatul este foarte important în contextul manșei secunde în care Atletico va fi echipa gazdă. Un rezultat pozitiv cu gol marcat pe Bernabeu, o transformă pe Atletico în favorită la disputarea finalei.

LIVETEXT Real Madrid - Atletico Madrid: În cealaltă semifinală, Monaco primește vizita lui Juventus în cursul zilei de mâine.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel