LIVETEXT: Monaco-Juventus, rezultat în Champions League

Tudor Curtifan / 03 mai 2017 / 20:08
Juventus
Juventus

Monaco a primit vizita formației Juventus Torino în prima manșă a semifinalei UEFA Champions League. Juventus s-a impus cu 0-2 și a făcut un pas important spre finală.

LIVETEXT MONACO - JUVENTUS: DC News v-a ținut la curent cu cele mai importante evenimente ale partidei dintre Monaco și Juventus, încheiată cu scorul de 0-2 pentru Juventus.

Min. 59 - GOOOLLL!!! Higuain reușește dubla pentru Juventus. Campioana Italiei conduce la Monaco cu 2-0.

Min. 29 - GOOOLLL!!! Juventus deschide scorul prin Higuain după o fază superbă de contraatac (0-1)

ECHIPELE DE START:

Monaco:

Subasic - Dirar, Glik, Jemerson, Sidibe - Bakayoko, Fabinho - B. Silva, Mbappe, Lemar - Falcao

Juventus:

Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro - Pjanic, Marcihisio, - Dani Alves, Dybala, Mandzukic - Higuain

ȘTIREA INIȚIALĂ:

LIVETEXT MONACO - JUVENTUS: Monaco, liderul campionatului francez, marea surpriză a competiției, întâlnește una dintre cele mai solide echipe din Europa. Dacă Monaco este echipa cu un joc ultraofensiv, Juventus, liderul campionatului italian, are cea mai bună apărare din Europa.

LIVETEXT MONACO - JUVENTUS: În sferturile competiției Monaco a trecut de Dortmund, în timp ce Juventus a dispus de Barcelona.

LIVETEXT MONACO - JUVENTUS: Cu un lot mult mai valoros, Juventus pare favorită. Totuși, forma excelentă a monegascilor, dar și ambiția golgeterului lor, Kylian Mbappe, în vârstă de doar 18 ani, noua perlă a Europei, le oferă speranțe că vor reuși surpriza.

LIVETEXT MONACO - JUVENTUS: În cealaltă semifinală de ieri, Real Madrid a dispus de marea rivală Atletico Madrid cu 3-0. Așadar, cu un pas uriaș, Real Madrid este prima finalistă.

[citeste si]