LIVETEXT: Barcelona-Juventus, rezultat Champions League

Barcelona a primit vizita lui Juventus în sferturile de finală a UEFA Champions League. După ce au pierdut în tur la Torino cu (3-0), catalanii au remizat (0-0). Astfel, drumul Barcelonei în UEFA Champions League s-a încheiat.

LIVETEXT BARCELONA - JUVENTUS: Barcelona avea nevoie să câștige cu 3-0 pentru a duce meciul în prelungiri, sau 4-0 pentru a se califica direct.

LIVETEXT BARCELONA - JUVENTUS: Barcelona nu a mai reușit minunea, când pierdea la Paris (4-0), și reușea să câștige pe Camp Nou cu (6-1), golul calificării fiind marcat în ultima fază. 

LIVETEXT BARCELONA - JUVENTUS: Barcelona a ratat calificarea și un obiectiv important în acest sezon. 

LIVETEXT BARCELONA - JUVENTUS: DC News vă ține la curent cu cele mai importante evenimente din partida Barcelona - Juventus, programată de la ora 21:45.

Min. 90 - final de meci pe Camp Nou. Surprinzător, partida s-a încheiat fără niciun gol. Barcelona a fost echipa care a presat, însă Juventus a dat dovadă de maturitate și de o excelentă organizare, lăsând impresia că se poate apăra cu ușurință în fața atacurilor catalane. Juventus s-a calificat în semifinale.

Min. 45 - pauză pe Camp Nou. După 45 de minute Barcelona și Juventus se află la egalitate, 0-0. Barcelona a dominat copios partida, având și ocaziile, dar Juventus rezistă foarte bine tactic, reușind chiar să aibă o bună posibilitate de a deschide scorul prin Higuain. Urmează 45 de minute în care Barca nu mai are nimic de pierdut, va trebui să se arunce în atac, întrucât are nevoie de 3 goluri fără să primească niciunul.

---

ECHIPELE DE STAT:

Barcelona:

Ter Stegen - Roberto, Piqué, Umtiti, Jordi Alba - Busquets, Rakitic, Iniesta - Messi, Suárez, Neymar

Juventus:

Buffon - Dani Alves, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro - Khedira, Pjanic - Cuadrado, Dybala, Mandzukic - Higuain

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel