EXCLUSIV  Live-urile lui Cosette Chichirău: Secretul telefonului care nu se descarcă, dezvăluit la DCNews: "Recunosc"

Cosette Chichirău este deja celebră pentru transmisiile live pe care le face din plenul Parlamentului cu ajutorul propriului telefon. Au fost unele cazuri în care deputatul de Iași a transmis și ore întregi din Parlament. Invitată la interviurile DCNews, ea a povestit de ce face transmisiile și care este secretul telefonului care nu rămâne fără baterie aproape niciodată. 

"Am un iphone. Poate gurile rele ar vrea să mă vadă mai puțin. Când sunt live stau între jumătate de oră și o oră. Bateria ține în general. Recunosc că am și o baterie externă, dar o folosesc rar. Eu când transmit, vreau să arăt oamenilor ceva mai de aproape pentru că televiziunile transmit din spatele sălii de plen, de la o distanță mare. Ei nu pot veni printre rânduri, în sală, pentru că nu le este permis acest lucru. Mie nu îmi este frică să continui cu live-urile, în ciuda reacțiilor de prost gust și ieșite din normele de politețe. Scopul este să mă intimideze pe mine și pe colegii mei," a spus Cosette Chichirău la interviurile DCNews.

Live-ul cu Mihai Tudose 

Cosette Chichirău spune că a încercat să "facă" un live și cu Mihai Tudose, care a fost deranjat de întrebările puse. 

"De exemplu, la votul pe legile justiției, fostul premier Tudose era în prima bancă și m-am dus la el să-l întreb ce crede despre legile justiției și nu i-a plăcut foarte mult că i-am pus întrebarea aceasta. Am fost oarecum surprinsă să-l văd acolo, pentru că aveam impresia că poate se opune din moment ce a fost eliminat. Liviu Dragnea lipsea și el era acolo în prima bancă," a mai spus Cosette Chichirău.

Vezi răspunsul complet:

  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel