Live: CFR Cluj-Malmo, în Champions League. Rezultat final

CFR Cluj-Malmo
CFR Cluj-Malmo

 CFR Cluj a fost învinsă de echipa suedeză Malmo FF cu scorul de 1-0 (1-0), marţi seara, pe stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'' din Cluj-Napoca, în prima manşă a turului al doilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal. 


Unicul gol al partidei a fost reuşit de Carlos Strandberg (45), după ce a scăpat singur spre poartă, iar portarul Arlauskis a scăpat mingea în plasă.

Campioana României a făcut un joc foarte modest, neavând niciun şut pe poartă în acest meci. 

Clujenii şi-au creat prima situaţie periculoasă a meciului, în chiar min. 2, însă Deac nu a ajuns la o centrare bună a lui Camora în faţa porţii. 

Știrea inițială

CFR Cluj-Malmo începe la ora 19:00 și se desfășoară pe stadionul Dr Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca. 

CFR Cluj-Malmo. Este prima întâlnire directă dintre cele două echipe. În viziunea specialiștilor, cele două echipe sunt apropiate valoric, cu un mic plus pentru campioana României. 

Echipa probabilă CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, A. Mureșan, Camora - Djokovic, Hoban, Culio - Deac, Țucudean, Mailat

Antrenorul echipei CFR Cluj, Edi Iordănescu, de asigurat, luni, într-o conferinţă de presă, că în vestiarul campioanei României la fotbal este linişte şi a oferit şi o explicaţie pentru incidentul din meciul cu FC Botoşani, în care a fost implicat jucătorul italian Giuseppe De Luca.

"Vreau să mai adaug aşa, ca temă de discuţii în spaţiul public. Prea mult se focusează pe relaţiile din vestiarul nostru. Vă garantez eu că în vestiar la CFR e linişte", a spus antrenorul echipei CFR Cluj.

În ceea ce priveşte meciul cu FC Botoşani, Iordănescu şi-a spus punctul de vedere şi a concluzionat că se dă importanţă şi se speculează în spaţiul public orice gest, în detrimentul concentrării pe elementele tehnice, care sunt mai importante.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel