EXCLUSIV  Listă PNL europarlamentare 2019. Vâlcu: Numele corporatistului de pe primul loc

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Conform unor surse, pentru lista la alegerile europarlamentare 2019, PNL ar merge, pe locul doi, cu Vasile Blaga, iar pe primul loc cu un corporatist.

PNL își pregătește lista pentru alegerile europarlamentare 2019. Pe locul doi, liberalii se gândesc să-l pună pe Vasile Blaga, iar pe primul loc, aceștia vor să aleagă un corporatist pentru a-i atrage pe tineri.

Jurnalistul Val Vâlcu a propus un corporatist care nu este în politică - nimeni altul decât Adriean Videanu, patronul unei mari corporații. În plus, acesta ar face echipă bună cu Vasile Blaga, plasat pe locul doi pe lista la europarlamentare.

Riscuri. Există un precedent

Tactica de a da concurs și a alege un om care nu a mai făcut politică pentru a-l pune pe listă a încercat-o și Elena Udrea. Realizarea s-a numit Simona Crețu.

VEZI ȘI: Interceptări Mihaela Rădulescu, abuz DNA. Mircea Badea, replică NEROSTITĂ de Andreea Marin

Simona Crețu a intrat în politică înainte de alegerile locale din 2012. PDL Bucureşti, filială condusă la acea vreme de Elena Udrea, a organizat un concurs de proiecte, iar premiul cel mare era locul întâi pe lista de candidaţi ai PDL la Consiliul General al Municipiului Bucureşti. Câștigătoare a fost desemnată Simona Creţu, cu un proiect legat de Parcul Văcăreşti.

Simona Crețu este tânăra care a declarat pentru dcnews.ro că este o schemă care a dus la arestarea lui Sorin Oprescu. Emoțiile negative ar fi dus la arestarea primarului general de la acea vreme.

Simona Crețu a trimis o invitație de presă la un curs despre legea atracției universale. Sunată și întrebată detalii despre respectivul curs, consiliera din Consiliul General al Municipiului București a răspuns:

"Avem inteligență analitică și inteligență emoțională și în asta emoțională... ăăă... și în comunicare în general sunt două legi, legea atracției așa universale, pe asta o urmăresc de mult timp cum funcționează și am stat și am analizat melodiile și ele sunt... ăăă... și de aia eu chemam doi iubiți, Silviu și Sorin, pentru că în momentul în care chemam doar unul, Silviu, nu vedeau ceilalți că ele sunt gândurile noastre melodiile, pentru că d-aia apare "call my name" în melodii, zic numele meu și atunci apare melodia mea și la Silviu apăreau negri și cei mai mari ca vârstă așa și la Sorin apăreau tipii cu barbă. Și de asta am analizat, am făcut o listă cu melodii care apar la fiecare și eu trebuie să dansez doar pentru unul, adică, să zic, dacă chem pe Silviu, dansez doar pentru Silviu, și e o treaptă așa, și în faza de jos sunt emoții negative și în faza de sus sunt emoții pozitive, bine, au conotație sexuală pentru că eu chem un iubit, dar în faza de sus e când îți părăsește prietena și te sună. Eu nu m-am înțeles niciodată la faza asta cu Silviu pentru că mereu îi explicam lucrurile astea și ziceam Sorin și el, când ziceam Sorin, cădea. Ei, eu îl ridicam iar. Și atunci se creează energiile astea. Fac chestiile astea ce scriu pe foaie, dar eu trebuie să dansez... nu, aproape am obosit, am ajuns de m-au obosit, plus că-l blochez pe Silviu și el nu poate să ajungă la mine pentru că eu chem două fluxuri așa și nu chem unul și de asta am zis, nu știu o să mai învăț niște oameni, dar i-am chemat pe ăștia care au mers pe urmele mele și care, cum să zic, care au inima mai tare și care fac lucrurile, pentru că ceilalți nu prea pricep și zic că nu faci, dar eu explic la mulți oameni, dar, nu, să-mi spună mie că nu fac eu. Și în general despre asta e vorba, despre chestiile astea".

Declarațiile Simonei Crețu pot fi găsite AICI.

Așadar mecanismul de a lua pe cineva care nu a mai fost în politică a fost încercat de PDL și s-a dovedit că are riscuri mari.

VEZI ȘI: Dragnea, prima fotografie la reîntoarcerea în țară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel