Listă miniștri, nou Guvern. Chirieac, analiză a fiecărui ministru vehiculat

Pe surse au apărut deja numele noilor miniștri care vor face parte din Guvernul Dăncilă. Bogdan Chirieac a comentat numele miniștrilor vehiculați. 

1. Sevil Shhaideh-secretar general al Guvernului.

"Doamna Sevill Shhaideh înțeleg că este bună la organiazre. Nu i-a reproșat nimeni că nu s-ar pricepe. Am văzut că și președintele Traian Băsescu a lăudat-o," a spus Bogdan Chirieac.

2. Rovana Plumb- vicepremier

"Doamna Rovana Plumb era un foarte bun ministru al Fondurilor Europene și oricum mult mai bun ministru al Mediului. Sub doamna Grațiela Gavrilescu nu este decât neantul, eventual parfumat. Mai jos decât dânsa nu se poate. Totuși, doamna Plumb este vicepremier fără portofoliu. Este în locul lui Marcel Ciolacu, deci instrumente nu are," a comentat Bogdan Chirieac.

3. Eugen Teodorovici- ministru al Fondurilor Europene

"Este un ministru foarte bun, a mai fost. El trebuia pus la Economie, nu la Fonduri Europene. La Fonduri Europene trebuia păstrat Marius Nica, sau eventual Rovana Plumb, iar domnul Nica să treacă secretar general, cum a mai fost în zona asta. Totul pleacă de la finanțe. Eu nu știu cum arată ministrul de la Economie, domnul Șimon. Eu nu i-am auzit glasul și este ministru de ceva timp. Miniștrii care pot să vorbească și apar în fața publicului, așa cum este doamna Ecaterina Andronescu cum este Eugen Teodorovici sau Olguța Vasilescu, poți să-ți formezi o opinie despre ei. Ceilalți stau prin cotloane, e clar că sunt puși de partid la masa verde. O contestă cineva pe Olguța Vasilescu? Păi cum o contești, apare și îți explică," a spus analistul. 

4. Sorin Bota-ministru al Transporturilor

"Este un ilustru necunoscut pus de Niculae Bădălău cu mâna sa," a mai spus Bogdan Chirieac la România TV. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel