Listă Guvern Orban. Chirieac îi atrage atenție lui Leoreanu, lider PNL: Să avem proprietatea termenilor vizavi de ”fake news”

Circulă în mediul online o variantă cu viitorul Guvern.  Imaginea ar fi de la negocierile pentru dărâmarea Guvernului Dăncilă și a fost publicată de DCNews, astăzi. Ce spune vicepreședintele PNL, Leoreanu Laurențiu-Dan, despre autenticitatea listei. Replica primită din partea analistului politic Bogdan Chirieac.


"Din punctul meu de vedere, este un fake news. Nu are nicio legătură cu realitatea, nu s-a discutat. Sunt vicepreşedinte al partidului, am avut întâlniri în Biroul Executiv, iar noi acum avem pe foaia de parcurs, pe lista de lucru moţiunea de cenzură, care este în formă finală. S-a discutat, s-a ajuns chiar şi pe text într-o formă finală. Numărul de semnături este aproape de a fi cel anunţat şi aşteptăm momentul oportun. Suntem legaţi de calendar.

Această listă nu are nicio legătură cu realitatea. Uitaţi-vă la Transporturi, domnul Săpunaru este în domeniul agriculturii. Orice Guvern care s-ar forma acum este cu mult mai bun decât ce avem în momentul de faţă. Această listă nu s-a discutat, nu are nicio legătură cu realitatea. Poate au fost diferiţi politicieni care au stat de vorbă pe un şerveţel, la o cafeluţă, au discutat între ei, dar nu are nicio legătură cu realitatea", a declarat Leoreanu Laurențiu-Dan, vicepreşedintele PNL.

"Nu este niciun fake news"

"Înainte de orice, să avem proprietatea termenilor vizavi de fake news. Nu este niciun fake news. Avem facsimilul respectiv, spunem în textul ştirii că este o listă de negociere şi mai anunţăm toate personalităţile din PNL pe care le-am sunat pentru a comenta. Am scris acolo, în știre, că până la ora publicării acesteia - şi nici până acum - nimeni nu a dat niciun drept la replică. Ba, luând-o pas cu pas, avem mai multe confirmări ale unor persoane de pe listă", a precizat analistul politic Bogdan Chirieac, într-o intervenție telefonică, referitor la declaraţiile vicepreședintelui PNL.

Vezi și: LISTĂ GUVERN de la negocierile pentru dărâmarea Cabinetului Dăncilă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel