Listă Guvern nou. Alina Gorghiu, ministrul Justiției: Mi se pare firesc!

Alina Gorghiu
Alina Gorghiu

Alina Gorghiu a comentat una dintre listele vehiculate în presă cu numele celor care ar urma să alcătuiască noul Guvern. Aceasta ar fi preferată pentru funcţia de ministru al Justiției, alături de Cristina Trăilă, Cristian Băcanu sau Ioan Cupșa, potrivit Antena 3.

"Eu nu ştiu să aibă loc discuţiile astea în PNL, nu împarte nimeni portofolii la modul acesta pentru că sunt cele două scenarii pe care le ştim cu toţii: moţiunea poate trece sau nu. Scenariul pe care eu îl iau în calcul este acela în care moţiunea se dovedeşte a fi un succes. Numărul de semnături strânse mă face să cred că va fi un guvern demis. Asta nu înseamnă că nu ai emoţii până în ultimul moment şi nu te preocupi de voturi până în ultimul moment.

Resurse în PNL sunt destule, însă proiectul principal cu care venim este cel legat de anticipate. Ştiu, o să spuneţi că v-aţi plictisit de replica "cât de greu se fac anticipatele". Constituţional, este foarte dificl, dar este proiectul pe care PNL şi-l asumă ca priorritar. În cazul în care acest scenariu pică, evident că vrem să creăm majoritate în jurul PNL", a declarat Alina Gorghiu, în emisiunea "Punctul de Întâlnire" de la Antena 3.

"Mi se pare firesc"

"Mi se pare firesc ca o parte din numele acestea vehiculate să aibă şanse să ocupe portofoliile respective pentru că sunt în conducerea partidului şi atunci te aştepţi ca specialiştii din conducerea partidului să se regăsească într-o formulă guvernamentală. Numai că eu nu am participat la nicio discuţie despre nume, despre portofolii. Nici nu ştiu ce majoritate se va crea pentru susţinerea viitorului Cabinet. Este posibil ca unele partide din actuala opoziţie să opteze pentru guvernare, altele nu", a mai spus Gorghiu.

Vezi și: LISTĂ GUVERN de la negocierile pentru dărâmarea Cabinetului Dăncilă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel