Listă de melodii pentru câinii lăsaţi singuri acasă

Câinii lăsaţi singuri acasă vor avea parte, de acum, de câteva liste de melodii, organizate de o aplicaţie populară. Totul în urma unui studiu inedit. 

Spotify a realizat mai multe playlist-uri și un podcast pentru câinii lăsați singuri acasă, după ce au descoperit că aproape 74% dintre stăpânii de câini din Marea Britanie le pun acestora muzică, transmite Reuters.

Compania suedeză spune că a lansat un podcast cu muzică liniștitoare, care conține „laude pentru câini", afirmații și încurajări narate de actori pentru a atenua stresul animalelor în lipsa stăpânilor.

Cum se aleg piesele

Între timp, playlist-urile destinate animalelor de companie oferă piese selectate prin algoritmi pentru a se potrivi cu caracteristicile animalelor de companie, cum ar fi cel energic sau lent, scrie Mediafax. 

Spotify a constatat într-un sondaj că unul din patru proprietari de animale de companie lasă muzica pornită pe timpul când este plecat de acasă, 42% dintre cei intervievați spunând că animalele de companie au un tip de muzică preferat.
Câinii au fost surprinși dansând de un sfert dintre stăpânii de animale chestionați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel