Listă Daniel Dragomir. Claudiu Manda: Poate fi făcută publică

Claudiu Manda, șeful comisiei de control a SRI din Parlament spune că lista cu cele 65 de nume adusă de Daniel Dragomir ar putea fi făcută publică. 

"Lista prezentată de Daniel Dragomir nu este secretă. Discuțiile din cadrul Comisiei sunt secrete. Dacă eu aș spune o persoană de acolo, aș încălca legea. Cred că există două variante: una, să solicităm Biroului Reunit al Parlamentului să desecretizăm discuția de acolo, sau a doua variantă, ca domnul Dragomir să prezinte public acea listă. Pentru moment, nu intenționăm să cerem acest lucru Parlamentului. Pe măsură ce vom avansa cu investigația, pe măsură ce probăm ce spune domnul Dragomir, sigur că putem lua în calcul și această variantă," a spus Claudiu Manda la România TV.

Reamintim că Daniel Dragomir a prezentat Comisiei de control a SRI o listă cu 65 de nume care ar trebui audiate în Comisie și care ar putea să-i probeze afirmațiile. Pe listă se află politicieni, jurnaliști, oameni de afaceri și angajați ai SRI. Ulterior șeful Comisiei SRI a declarat că pe listă se află și 12 persoane din Justiție. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel