Linie de tramvai, schimbare. Anunț pentru bucureșteni

Tânăr lovit de 2 tramvaie
Tânăr lovit de 2 tramvaie

RATB anunță modificări importante. Bucureștenii care în mod normal circulau cu acest tramvai trebuie să știe că sunt făcute modificări. 

”Regia Autonomă de Transport București (RATB) începe, miercuri, 1 august 2018, lucrările de reabilitare a căii de rulare din zona terminalului Sfântul Gheorghe. Începând cu data de 23 iunie 2018, terminalul liniilor 16 şi 21 a fost mutat, de la sfântul Gheorghe, la „Piața Sfânta Vineri", conform avizului Comisiei Tehnice de Circulație a Municipiului Bucureşti.

RATB estimează că lucrările vor fi finalizate până la jumătatea lunii august. Ulterior, în urma monitorizării fluxurilor de călători de pe liniile menționate și de pe alte linii adiacente zonei, RATB va propune Comisiei Tehnice de Circulație revenirea acestor linii la terminalul Sf. Gheorghe.

Totodată, RATB solicită Poliției să aplice măsuri legale și ferme împotriva șoferilor care își lasă autovehiculele în apropierea liniilor de tramvai și blochează astfel circulația liniilor 16 și 21 în această zonă.

Mutarea terminalului liniilor 16 și 21 la Piața Sf. Vineri a avut în vedere, printre alte rațiuni, eliminarea deselor blocări ale tramvaielor în zona Sf. Gheorghe de către autoturisme parcate neregulamentar, precum și crearea unei legături directe cu linii de tramvai între Calea Moșilor și Piața Sf. Vineri.” anunță RATB. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel