Urmărește emisiunea live


UPDATE: A fost ridicată limitarea de viteză / CFR, limitare de viteză pe relaţia Ciulniţa - Dragoş Vodă

CFR a introdus, sâmbătă, o limitare de viteză, de 30 de km/h, pe relaţia Ciulniţa - Dragoş Vodă din cauza rafalelor puternice de vânt, potrivit unui comunicat al companiei.

UPDATE: CFR a ridicat, la ora 9.55, limitarea de viteză pe relaţia Ciulniţa - Dragoş Vodă, impusă sâmbătă din cauza rafalelor puternice de vânt, potrivit unui comunicat al companiei.

"Din cauza rafalelor puternice de vânt, în urma cărora există riscul ca firele de contact să se rupă, pe relaţia Ciulniţa - Dragoş Vodă a fost introdusă o limitare de viteză de 30 km/h. Restricţia a fost solicitată de personalul de specialitate al SC Electrificare CFR. Circulaţia feroviară se desfăşoară în condiţii normale de trafic pe restul reţelei", se spune în comunicat, potrivit Agerpres.

Conform unei informări meteorologice emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, în perioada 22 noiembrie, ora 11:00 - 23 noiembrie, ora 10:00, vor avea loc intensificări temporare ale vântului, cu precădere în cele sudice, unde pe arii restrânse vor fi viteze de 55...65 km/h.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel