Cântăreața Liliana Savu, accident. Prima reacție, după moartea soțului

După accidentul în care cântăreața de muzică populară a fost rănită grav, iar soțul său a murit, a apărut și prima reacție din partea familie.

"În clipele acestea grele care au venit peste noi, vrem să vă mulţumim tuturor pentru cuvintele, încurajările şi sprijinul pe care ni l-aţi oferit. Din cauza formalităţilor statului maghiar, repatrierea trupului se va face abia săptămâna viitoare. Revenim cu detalii în legătura cu înmormântarea", au scris apropiații artistei pe pagina de Facebook a acesteia.

Deși se crezuse că în accident a mai fost implicat și un alt autoturism, se pare că a fost o singură mașină, cea în care erau cei doi soți, potrivit sursadevest.ro. Liliana Savu și Liviu Badea ar fi oprit pe banda de urgență, s-au dat jos din mașină, însă șoferul, și anume soțul artistei, a uitat să tragă frâna de mână, moment în care autoturismul a venit peste bărbat și l-a trântit la pământ. Lovitura cu capul de asfalt i-a fost fatală. Interpreta a suferit un șoc și a primit îngrijiri medicale, însă nu a fost internată în spital.

Vezi și:  "Rețetele" minune care distrug cancerul. Diana Artene, adevărul: Vindecă doar portofelele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel