Liga Campionilor: Jordi Alba (Barcelona) a suferit o recidivă a accidentării la coapsa stângă

Jordi Alba, fundaşul lateral al echipei FC Barcelona, a suferit o recidivă a accidentării sale la coapsa stângă, marţi seara, în meciul cu Slavia Praga (0-0), din Grupa F a Ligii Campionilor la fotbal, accidentare care l-a privat deja de cinci meciuri de la debutul acestui sezon, informează AFP. 

'Testele efectuate la finalul meciului au arătat că Jordi Alba a suferit o recidivă a accidentării sale la bicepsul femural de la coapsa stângă', a transmis 'Barca' într-un comunicat, fără să precizeze durata indisponibilităţii sale. Alba a fost înlocuit la pauză de Sergi Roberto. Internaţionalul spaniol s-a accidentat pentru prima oară la coapsa stângă pe 17 septembrie contra Borussiei Dortmund, în prima etapă a Ligii Campionilor.

FC Barcelona a terminat la egalitate cu Slavia Praga, 0-0, marţi seara, chiar pe Camp Nou, în Grupa F a Ligii Campionilor la fotbal. Mijlocaşul român Nicolae Stanciu a fost titular la campioana Cehiei, a primit un cartonaş galben în min. 48 şi a fost înlocuit în min. 63 cu Josef Husbauer. Cea mai mare ocazie a catalanilor a fost bara lui Leo Messi, dar portarul ceh Ondrej Kolar a salvat buturile Slaviei în mai multe rânduri, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel