Liga Campionilor. Cristiano Ronaldo, probleme înainte de meciul cu Ajax

Juventus va juca cu Ajax Amsterdam pe 10 aprilie, în Liga Campionilor, meci la care Cristiano Ronaldo ar putea fi doar spectator.

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, accidentat la coapsa dreaptă, ar putea rata meciul cu Ajax Amsterdam, de pe 10 aprilie, din turul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, a confirmat vineri antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, citat de AFP.

"Se simte mai bine. A început deja să se mişte, dar nu va relua antrenamentele decât atunci când va fi bine. Riscul de a rata meciul tur cu Ajax există, iar el ştie asta şi ştie că nu va juca dacă nu se va simţi bine", a declarat Allegri într-o conferinţă de presă.

Ronaldo s-a accidentat luni la coapsa dreaptă în timpul întâlnirii Portugalia - Serbia din preliminariile EURO 2020. Jucătorul care a câştigat de cinci ori Balonul de Aur a fost optimist după meci, afirmând că va reveni pe gazon "într-o săptămână sau două". Atacantul a fost supus unor examene care au arătat că este "o accidentare uşoară", potrivit lui Juventus.

"Este nevoie de prudenţă, fiindcă suntem într-o perioadă delicată. E mai bine ca el să rateze un meci şi să revină când va fi 100% refăcut şi când nu vor mai exista riscuri de recidivă. E mai bine să lipsească într-un meci decât două luni", a spus Allegri.

Preşedintele lui Juve, Andrea Agnelli, care a participat vineri la un colocviu la Milano, a ţinut un discurs similar. "Când rişti să revii ca să joci un meci, îţi poţi compromite tot finalul sezonului. (...) Şansa noastră e că avem un efectiv important. Ştim că avem 25 de jucători de calitate. Sigur însă că prezenţa pe teren a lui Cristiano Ronaldo, cel mai bun jucător din lume, îşi oferă mai multe garanţii", a afirmat Agnelli.

Citește și:

Cristiano Ronaldo, protejat de Juventus. Au renunțat la un turneu

Ronaldo, afacere nouă... la Madrid. Spaniolii au luat foc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel