Liga Campionilor. ”AS Roma, eliminată într-un mod teribil”, crede De Rossi

AS Roma a fost înfrântă de Porto, în Liga Campionilor cu un scor care a scos-o din competiție.

Căpitanul echipei AS Roma, Daniele De Rossi, a declarat că modul în care formaţia giallorossa a părăsit Liga Campionilor la fotbal, după un penalty acordat în prelungiri, în urma reluărilor video, este unul teribil.

E un mod teribil să fii eliminat, dar trebuie să îl acceptăm. Suntem o echipă inconstantă. Nu a fost cea mai bună evoluţie a noastră, dar am arătat ca o echipă unită, de bărbaţi adevăraţi. Am fost foarte aproape de loviturile de departajare şi de a ajunge în sferturile de finală pentru al doilea an la rând, a spus De Rossi, după meci, citat de Reuters.

Soarta calificării a fost decisă de o eroare impardonabilă a lui Alessandro Florenzi, care l-a ţinut în careu pe Fernando, iar arbitrul a dictat penalty după consultarea reluărilor video, Alex Telles (117) marcând golul care a făcut diferenţa. Faza a fost precedată de două mari ratări ale echipei giallorossa prin atacantul bosniac Edin Dzeko. Antrenorul echipei romane, Eusebio Di Francesco, nu a participat la conferinţa de presă de la finalul meciului şi a refuzat să dea orice declaraţie, mergând direct la autocar.

''Sper că va continua. Nu ştiu ce se va întâmpla, dar nimeni nu îi poate lua ceea ce a făcut. Clubul va decide ce va fi, a declarat De Rossi. Şi argentinianul Diego Perotti doreşte ca Di Francesco să rămână la cârma echipei capitoline. Am dat mereu totul pentru el, iar acum e un moment rău pentru toţi. Suntem toţi alături de el, a spus extrema sud-americană.

FC Porto - AS Roma 3-1

AS Roma ocupă locul 5 în Serie A, dar unele eşecuri în faţa unor formaţii modeste, precum şi înfrângerea la scor de forfait în faţa rivalei locale Lazio, 0-3, sâmbătă, ar putea duce la schimbarea antrenorului. FC Porto s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, miercuri seara, în urma unei victorii cu 3-1 (1-1) în faţa formaţiei AS Roma, după prelungiri, pe teren propriu, în manşa secundă a optimilor de finală ale competiţiei.

Tiquinho Soares a deschis scorul pentru Porto (26), dar Daniele De Rossi a restabilit egalitatea (37 - penalty). Moussa Marega a readus echipa gazdă în avantaj după pauză, iar Alex Telles a reuşit golul calificării. În tur, AS Roma câştigase cu scorul de 2-1.

Citește și:

Thiago Silva, căpitan PSG: "Este păcat. Este dificil să explicăm asta suporterilor"

Emeric Jenei, consilierul premierului Orban. Investiție într-o academie de fotbal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel