Liga 1 continuă și luni! FC Botoșani - FC Hermannstadt, miza meciului

De la 17.30, o să avem în Liga 1 meciul Fc Botoșani - Fc Hermannstadt. Gazdele sunt în luptă directă pentru ocuparea unui loc de play-off iar cei de la Hermannstadt se luptă pentru a evita retrogradarea. 

Liga 1 din România continuă și la început de săptămână

Fc Botoșani, ocupanta locului 7 în campionat cu 36 de puncte, se află la un singur punct de accederea în play-off. Locul 6, loc care duce în play-offul Ligii 1, este ocupat în acest moment de Gaz Metan care are 37 de puncte. Cu o victorie astăzi, cei de la Botoșani vor urca pe locul 5, în fața celor de la Viitorul Constanța și Gaz Metan. Spre deosebire de aceștia, FC Hermannstadt ocupă locul 10 cu 24 de puncte. Pentru aceștia, fiecare punct contează, în vederea salvării de la retrogradare. Sibienii se află la egalitate cu ocupanta locului 11, Chindia Târgoviște și este la 7 puncte de ocupanta locului 9, Dinamo București. 

Șansele înainte de meci 

În confruntările directe dintre cele două echipe, Fc Botoșani are 4 victorii iar un meci s-a terminat la egalitate. 

Acasă, cei de la Fc Botoșani au, în acest sezon, 4 victorii, 4 egaluri și 3 înfrângeri, golaveraj 14-14, iar cei de la Hermannstadt, în deplasare, nu au nici o victorie în acest sezon, acumulând 5 victorii și 6 înfrângeri.

În cele 5 meciuri disputate între cele două, nu s-au marcat mai mult de 2 goluri, fiind 2 rezultate de 2-0, 2 rezultate de 1-0 și 1 rezultat de 1-1. 

Marius Croitoru, antrenorul celor de la Fc Botoșani, și Vasile Miriuță, antrenorul celor de la Fc Hermannstadt, se întâlnesc în premieră în campionatul românesc.

În acest sezon, din cele 23 de etape disputate, cei de la Fc Botoșani au marcat în 20 din cele 23 de meciuri cel puțin un gol. În schimb, sibienii au primit gol în 9 dintre ultimele 10 meciuri disputate. 

Media de vârsta a celor două echipe: Fc Botosani-25 de ani și 5 luni iar cei de la Fc Hermannstadt au o medie de 27 de ani și 3 luni. 

Marius Croitoru ca antrenor în Liga 1: 9 victorii, 9 egaluri și 5 înfrângeri iar Vasile Miriuță: 151 de meciuri în prima ligă: 60 de victorii, 43 de egaluri și 48 de înfrângeri 

Vasile Miriuță vs Botoșani în Liga 1: 9 meciuri- 3 victorii, 2 egaluri și 4 înfrângeri. 

Primul 11 Fc Botoșani: Hidajek Hankic/Denis Haruț/George Miron(căpitan)/Andrei Chindriș/Alexandru Țigănașu/Jonathan Rodriguez/Juan Cascini/Reagy Ofosu/Mario Ebenhofer/Stefan Askovski/Marko Dugandzic. Sistem-4-2-3-1. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel