Liga 1, arbitraj VIDEO. Decizie istorică pentru fotbalul românesc

Liga 1 va avea arbitraj video. Măsura va fi implementată încă din acest sezon.

Adunarea Generală Extraordinară a LPF a decis intorudecerea tehnologiei, care va fi utilizată încă din play-off-ul acestui sezon. Cluburile au votat în unanimitate pentru introducerea acestei tehnologii.

Greşelile de arbitraj din acest sezon, dar nu numai, au fost des reclamate de către antrenorii şi conducătorii echipelor din Liga 1. În încercarea a rezolva această hibă, preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, a anunţat că, în urma Adunării Generale Extraordinare, s-a decis introducerea arbitrajului video, scrie Prosport.

Reprezentanţii celor 14 cluburi din Liga 1 au votat în unanimitate introducerea arbitrajului video, iar VAR-ul va fi disponibil la meciurile din playoff-ul actualului sezon. Tehnologia va fi folosită doar la un singur meci pe etapă, LPF urmând să anunţe care vor fi criteriile pe baza căruia o partidă va dispune de arbitraj video.

Italia, Olanda şi Germania au introdus deja regula arbtraijului video, în timp ce Spania este în discuţii pentru utilizarea VAR. Ibericii vor folosi şi ei tehnologia încă din acest sezon, dar doar în Cupa Regelui, mai informează sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel