VIDEO - Liftiera concediată de la Ministerul Muncii, primul interviu: Sunt supărată!

Liftiera ministerului Muncii, concediată la cererea Violetei Alexandru, a dat primul interviu după incidentul care a adus-o în vizorul opiniei publice. Aceasta spune că mai are 3 ani până la pensie şi că decizia ministrului, care oricum nu folosea liftul, este greu de înţeles. 

"Mi-au spus şefii să plec, că dna ministru nu mai are nevoie de mine. Mi-am luat bagajul şi am plecat acasă, fără să spun la revedere nimănui. Am plecat ca un hoţ. Cu dumneaei nu m-am găsit decât o dată, când a venit în minister. A făcut cunoştinţă cu toată lumea, am dus-o cu liftul la etajul doi şi de atunci nu am mai văzut-o. Dumneaei urca pe scări, a zis că este o fire sportivă şi nu foloseşte liftul. Sunt supărată, ce să mai zic! 

Mai am trei ani până să ies la pensie normal. Fac 43 de ani de muncă şi m-a dat afară chiar înainte de pensie, fără să o intereseze măcar ce fac eu. Să ştiţi că nu e uşor să fii liftieră, să stai într-un mediu de 2mp, fără aer, să împingi de uşă tot timpul. Eu nu mă plâng de munca pe care o fac, că altfel nu mă făceam liftieră dacă nu îmi plăcea. Dar nu a fost un lift modern, să zici că se închideau şi deschideau uşile singure", a explicat liftiera concediată, într-un interviu pentru Antena 3. 

"Poate are nevoie de oameni care stau acasă"

"Poate nu i-a plăcut faţa mea, nu ştiu ce să spun. Nu am avut nimic personal cu dânsa, am văzut-o doar odată. Am schimbat în 12 ani 16 miniştri, dar nu mi-a spus nimeni nimic. Aveam 2000 de lei salariu, deci dacă doamna ministru credea că va face mai mulţi bani la buget cu banii mei, îi mulţumesc pentru asta. În ziua în care mi-a spus că trebuie să plec acasă m-am gândit că e greu la vârsta mea să mai găsesc serviciu, sunt şi singură, văduvă de 20 de ani. Am plâns un pic, m-am înfuriat un pic, dar mi-a trecut. E destul de greu oricum, şi cu 2000 de lei salariu. Dar dacă nu îi mai am, cu ce mă descurc? Cine îmi dă? Mă gândeam să merg la dna ministru să îmi dea ajutor social. Aşa m-am gândit când mi-a spus să plec acasă, dar am renunţat. Am zis că trebuie să îmi caut de muncă, pentru că am muncit 40 de ani, nu pot să stau acasă. De la 18 ani muncesc, dar pesemne că dânsa are nevoie de oameni care stau acasă, nu de oameni care muncesc", a mai spus doamna Paula, liftiera de la ministerul Muncii, concediată la cererea Violetei Alexandru. 

VEZI ŞI Violeta Alexandru nu știe ce s-a întâmplat cu liftiera de care nu are nevoie: Nu e preocuparea mea să-i iau urma

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel