LIDL România, produs RETRAS. ANSVSA, precizări

Producătorul austriac Estyria Naturprodukte GmbH a retras de pe piață un produs alimentar comercializat în lanțul de magazine LIDL România. ANSVSA vine astăzi cu precizări. 

”Producătorul austriac `Estyria Naturprodukte GmbH` a demarat procedura de rechemare preventivă de la consumator, a produsului `Golden Sun Bio Organic Cereale Amaranth, 500g`, comercializat şi în reţeaua de magazine Lidl România, după ce, în cadrul verificărilor interne, într-o probă a fost depistată Salmonella.

Pentru a evita un potențial risc pentru sănătatea publică, întrucât nu poate fi exclusă o posibilă contaminare, distribuitorul a inițiat retragerea produsului de la vânzare și a anunțat clienții să ţină cont de aceasta rechemare și pe cei care l-au achiziționat, să nu îl consume.

Inspectorii sanitari veterinari și pentru siguranța alimentelor au supravegheat respectarea procedurii de retragere de la comercializare a produsului posibil contaminat, inițiată de către distribuitor.

Produsul "Golden Sun Bio Organic Amaranth, 500g" poate fi returnat de către consumatori, în toate magazinele Lidl. Contravaloarea produsului va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal. Această retragere vizează exclusiv produsul `Golden Sun Bio Organic Cereale Amaranth, 500g` al producătorului Estyria Naturprodukte GmbH. Alte produse vândute de către Lidl Romania, inclusiv alte produse ale producătorului Estyria Naturprodukte GmbH, nu sunt afectate de această retragere.” precizează ANSVSA. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel