EXCLUSIV  Lidia Buble - Răzvan Simion, scandalul FALS al momentului. BREAKING NEWS de doi ani

Un ”breaking news”, știrea serii, a momentului este de acum doi ani. 

Presa din România a scris, ieri și astăzi, despre un scandal uriaș în familia lui Răzvan Simion.  Lidia Buble a fost pusă la punct de fosta soție a lui Răzvan Simion este știrea zilei, informația de breaking news. Cu toții citează Libertatea.ro, cu link către site, nu către articol. 

Povestea pare cu atât mai recentă, cu cât aflăm că-n februarie, Răzvan Simion a vrut să se întoarcă acasă la fosta soție și la copii. Din aceleași articole, aflăm că Lidia Buble a sărit ca arsă și a susținut că ea a încurajat întâlnirile dintre Răzvan Simion și fosta soție și copil. 

Mesajul fostei soții, viral

Mesajul care acum revine și redevine viral este al fostei soții: ”Apreciez mult faptul că domnișoara Buble este de acord ca Răzvan să-și viziteze copiii, însă, aș vrea să-i atrag atenția asupra unui aspect care îi scapă, ea nefiind mamă. Răzvan nu are copii de vizitat, ci copii de crescut. Și, dacă tot e atât de generoasă, o să o rog să-l încurajeze să pună în practică sfaturile ei. Pentru că cei mici așteaptă de mai bine de un an să meargă cu tăticul lor într-o vacanță sau într-un weekend undeva. Din păcate, până acum, acest lucru nu s-a întâmplat. Însă mă bucur din suflet că am găsit un aliat de nădejde în ea și sper că pe viitor lucrurile se vor schimba în bine din punctul ăsta de vedere. Cât despre dorința soțului meu de a se întoarce acasă, consider că acest lucru nu o privește, atât timp cât sunt aspect intime ale familiei mele”. 

Știrea a fost publicată de libertatea.ro în 1 aprilie 2016. 

Astfel, întregul conflict care este prezentat astăzi ca fiind unul recent este unul vechi de doi ani, nu o știre de ultimă oră din zona mondenă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel