EXCLUSIV  Liderii PCR, pasiuni pentru actriţe şi cântăreţe de operă. Adrian Eugen Cristea, amănunte picante

gheorghe gheorghiu dej
gheorghe gheorghiu dej

Adrian Eugen Cristea, şef al Direcţiei a V-a a Securităţii, a povestit, pentru cititorii DC News, că liderii comunişti, în frunte cu Gheorghiu Dej au făcut, de-a lungul timpului, pasiuni pentru actriţele şi cântăreţele de operă din Bucureşti. 

Într-un interviu acordat DC News, Adrian Eugen Cristea, şef al Direcţiei a V-a a Securităţii şi Marius Marinescu au povestit momente din viaţa cuplului Ceauşescu dar şi detalii picante din viaţa lui Gheorghe Gheorghiu-Dej. Adrian Eugen Cristea a povestit că, în anii '50, mai mulţi lideri comunişti s-au căsătorit cu actriţe celebre din Bucureşti dar şi cu soliste de operă. 

"După ce Partidul Comunist vine la putere, Gheorghiu-Dej începe să aibă iubirile lui personale cu diferite femei, câteva fiind din operă. Aproape săptămânal Gheorghe Gheorghiu-Dej se ducea la operă. În acelaşi timp a început atracţia pentru operă şi pentru ceilalţi membri ai comitetului politic. (...) Şi Ştefan Andrei şi alţi câţiva s-au căsătorit, în acea perioadă, cu actriţe", a povestit Adrian Eugen Cristea.

Amănunte în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel