Lideri PSD, "contra-joc" la prezidențiale. Firea: Ar fi ruşinos! Nu ne ține nimeni cu forța

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Gabriela Firea a vorbit despre posibilitatea ca unii lideri social-democraţi să facă "un contra-joc", nedorind ca Viorica Dăncilă să intre în turul doi al alegerilor prezidenţiale, astfel încât să poată fi schimbată ulterior de la conducerea PSD.

"Au existat aceste scenarii prezentate în presă, dar din păcate pentru cei care au anunţat astfel de situaţii posibile, realitatea din teren contrazice. Şi vă spun şi de ce: în această campanie pentru alegerile prezidenţiale, atât liderii la vârf, membrii Comitetului Executiv şi ai Biroului Permanent, cât şi cei care au funcţii mai mici sau sunt simpli membri de partid au muncit cu toţii, nu au făcut blat cu PNL şi USR, nu au lăsat garda mai jos, în ideea: 'Haideţi să piardă doamna Dăncilă această cursă, pentru ca pe 25 noiembrie să ne adunăm la Kiseleff şi să ne luăm capetele unul celuilalt'. Nu s-a pus problema.

Ne-am implicat cu toţii onest în campanie, pentru formaţiunea politică. Ar fi şi ruşinos din partea noastră: nu ne ţine nimeni cu forţa. Dacă nu ne mai place, putem să plecăm. (...) Noi vom avea alegeri pentru preşedintele PSD peste nişte ani, avem un preşedinte în mandat. Şi nu cred că vom fi în acea situaţie în care să vină cineva să îi solicite demisia. Sunt convinsă că doamna Dăncilă va intra în turul doi", a declarat Gabriela Firea în emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel