Lider USR, la poliție. Acuzații de furt, loviri și distrugere

Preşedinta unei organizaţii USR a fost chemată la poliţie, într-un dosar de furt, loviri şi distrugere. 

Este vorba despre Ramona Dzitac, preşedinta USR Gavojdia, din Timiș. Aceasta este acuzată că a lovit o tânără şi a dat-o cu capul de asfalt, distrugându-i ochelarii şi telefonul mobil. 

Toată cearta ar fi plecat de la o pereche de şlapi şi un costum de baie, pe care Ramona Dzitac şi le-ar fi însuşit, în vara anului trecut, la o petrecere a burlăciţelor, pe care ar fi intenţionat să le înapoieze proprietarelor, după ce ar fi fost descoperită că este autorul aşa-zisului furt.

Ce spune Ramona Dzitac 

"Fetele astea două m-au contactat, că au văzut o poza cu mine în dresul uneia de baie şi şlapii alteia. Eu le-am spus că nu aveam de ce să fur lucrurile astea, e un dres de 50 de lei, să fim serioşi.

Dar am acceptat să mă întâlnesc cu una dintre ele să îi fac cadou dresul. Ea a venit cu o prietenă care mă filma cu telefonul pe ascuns. Am rugat-o să nu mă mai filmeze. Ele doreau să recunosc eu că am furat dresul ala. Era clar o înscenare. Am zgâriat-o şi, da, i-am spart ochelarii, pe care i-am plătit pe loc: 800 de lei", a fost explicaţia Ramonei Dzitac pentru portalul de stiri tion.ro.

USR, reacţie rapidă 

„În urma incidentului în care a fost implicată şi după consultări avute cu conducerea USR Timiş, Ramona Dzitac a decis să autosuspende. În următoarea şedinţă de birou judeţean, după ce va avea loc o informare completă asupra celor întȃmplate, va fi luată o decizie în ceea ce o privește", au precizat reprezentanții USR Timiș.

 

Sursa fotografiei: stiritimisoara.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel