Lider PSD: „Mergem cu Firea la prezidențiale"

Președinte PSD Gorj și senator, Florin Cârciumaru, a declarat la un post local de radio că din punctul său de vedere, Partidul Social Democrat o va susține în campania electorală pentru alegerile prezidențiale din 2019 pe Gabriela Firea, primarul general al Capitalei.

„Dorința este să câștigăm. Din sondaje, la noi cel mai bine în partid stă doamna primar Firea. Dacă ne luam după ultimul sondaj, doamna Firea stă cel mai bine față de toate personalitațile, chiar și peste Iohannis. Mergem cu doamna Firea din punctul meu de vedere. Este pentru prima dată când în Comitet se ia în discuție cine va candida la prezidențiale”, a declarat preşedintele PSD Gorj la Infinit FM.

Cârciumaru a adăugat că și președintele ALDE și al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, ar avea șanse la alegerile prezidențiale din 2019: „Îl văd pe Tăriceanu un posibil contracandidat cu șanse în fața lui Iohannis. Totuși, cel mai bine în sondaje stă primarul Capitalei, Gabriela Firea” a declarat Florin Cârciumaru.

Un alt lider din PSD a vorbit despre alegerea candidatului pentru 2019. Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a precizat la Antena 3 faptul că PSD trebuie să stabilească până în primăvara lui 2018 un candidat oficial la prezidențiale: „Să ştiţi că e şi dorinţa mea, şi a altor colegi să ne definim până în primăvară prezidenţiabilul, să îl apărăm cu dinţii pentru că va fi atacat de statul paralel. Colegii din ţară vor să-l vadă pe cel care se va lupta cu Iohannis”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel