Lider PSD despre Costel Alexe, propus ministru al Mediului: Un politruc fără competenţă

Costel Alexe - Foto: Agerpres
Costel Alexe - Foto: Agerpres

Un lider al Partidului Social Democrat susține că ministrul propus de PNL pentru Mediu este ”un politruc fără competență”.

Maricel Popa, preşedintele PSD Iaşi, declară că liberalul ieşean Costel Alexe, propus ca ministru al Mediului în guvernul lui Ludovic Orban, este un politruc care nu are nicio legătură cu ministerul pe care ar putea să îl conducă, el adăugând şi că are convingerea că judeţul Iaşi "va dispărea de pe harta finanţărilor guvernamentale", scrie Agerpres. 

"Am avut miniştri care au reprezentat ieşenii cu competenţă şi profesionalism (...) Din păcate, nu îmi inspiră absolut deloc încredere componenţa membrilor guvernului Orban, începând chiar cu primul-ministru. Mai mult, la nivel local, PNL Iaşi propune pentru ministerul Mediului un politruc cu 0 realizări. Lipsa de competenţă şi performanţă a lui Costel Alexe nu fac cinste şi onoare Iaşului, capitala istorică a României şi centru universitar renumit la nivel naţional şi internaţional", a afirmat Maricel Popa, într-un comunicat transmis vineri Agerpres de către PSD Iaşi.

El adaugă că în timpul guvernării PSD au fost aduse în judeţul Iaşi fonduri în valoare de peste 720 de milioane de euro şi că aşteaptă cu interes să vadă care va fi preocuparea noului guvern pentru necesitatea de investiţii a localităţilor ieşene.

Liderul PSD Iaşi mai adaugă că are însă convingerea că "judeţul Iaşi va dispărea de pe harta finanţărilor guvernamentale".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel