EXCLUSIV  Lider PNL, EXCLUS din partid. Raluca Turcan, avertisment pentru cei rămași

Raluca Turcan
Raluca Turcan

Prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, a explicat, pentru DC News, că excluderea șefului PNL Giurgiu, Marin Anton, a venit ca urmare a unei alte decizii luate de partid prin care orice declarație care afecteză imaginea partidului este imediat sancționată.  

"În ședința biroului executiv s-a hotărât că cine mai face declarații publice care aduc atingere imaginii partidului și valorilor PNL va fi sancționat cu excluderea. Declarația lui Anton a adus grave prejudicii oamenilor care cred în direcția pe care și-a asumat-o PNL și anume că justiția trebuie să fie independentă și că în momentul de față puterea este preocupată doar de amnistia și grațierea infractorilor.

Ca om care muncește pentru PNL și care urmărește un set de valori și principii, cred că cine nu se simte reprezentat de principiile în care noi credem, nu ar mai trebui să vorbească în numele PNL. Milioane de români văd că România a ajuns condusă de niște infractori care pledează pentru infractori. Eu am votat pentru excluderea lui Anton, cum de altfel au făcut toți colegii mei", a declarat Turcan pentru DC News.   

Exclus la propunerea lui Orban

”Biroul Executiv a susţinut propunerea formulată de mine pentru demiterea din funcţia de preşedinte a actualului preşedinte PNL Giurgiu pentru încălcarea gravă a deciziilor politice ale partidului şi ale poziţiilor politice ale partidului referitor la principalele teme aflate în dezbatere”, a declarat, după şedinţă, preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Pe 8 ianuarie anul trecut, Marin Anton, la data faptelor secretar de stat şi vicepreşedinte al Consiliului Tehnico-Economic din Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru luare de mită.
 
VEZI ȘI:
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel