Lider PNL, audiat la DNA

Un lider PNL a ajuns, luni după-amiază, în fața procurilor DNA. Primarul a fost chemat de procurorul care instrumentează un dosar important. 

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, este liderul PNL care a ajuns DNA Timișoara, chemat de procurorul care instrumentează dosarul finanțării echipei de fotbal Politehnica Timișoara a lui Marian Iancu, potrivit Press Alert

În acest dosar fostul primar Gheorghe Ciuhandu, secretarul Ioan Cojocari și alte nouă persoane sunt inculpate pentru abuz în serviciu pentru un prejudiciu de 27 milioane de lei. 

DNA a trimis o adresă către Robu pentru a afla dacă Primăria Timișoara se constituie ca parte civilă în dosar. Nicolae Robu a trimis adresa mai departe, în curtea consiliului, unde aleșii s-au dezis de cererea procurorilor și nu au votat în niciun fel. Conform legii administrației locale, primarul este cel care reprezintă în justiție municipiul. 

La ora 15:00, a ajuns Nicolae Robu la DNA Timișoara, alături de fratele său. Primarul avea în mână  mai multe documente. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel