Fost consilier al lui Băsescu, altercație cu interlopi

Fostul consilier prezidențial Daniel Funeriu și-a petrecut noaptea de sâmbătă spre duminică într-un club din Timișoara, acolo unde a intrat într-o altercație minoră cu un interlop regional.

Funeriu, membru PMP, l-a însoțit sâmbătă pe președintele Traian Băsescu în vizita efectuată la Sânnicolau Mare, iar seara a mersîntr-un club din Timișoara. Conform pressalert.ro, la un moment dat, fostul minsitru s-a dus la o masă şi a luat la salutat şi pupat pe toată lumea. Ghinionul lui a fost că unul dintre cei vizaţi a fost Lucian Boncu, un cunoscut al lumii interlope din Timişoara, care a reacţionat violent la gestul lui Funeriu. “A fost un tras-împins ca între băieţi. Nu s-a ajuns la violenţă extremă. S-au împăcat”, a declarat o sursă.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, agent principal Mirela Drăghicioiu, a confirmat faptul că “poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale s-au sesizat din oficiu cu privire la producerea unui incident într-un club din Timişoara. În continuare se efectuează verificări pentru a se stabili dacă s-a comis sau nu vreo faptă penală. Până în prezent nu am fost sesizaţi de comiterea vreunei infracţiuni. Vor fi vizionate imaginile surprinse de camerele de supraveghere pentru a se stabili cu exactitate circumstanţele şi persoanele implicate în incident”.

Consilier prezidențial protestează în stradă anti-USL

Surse din Poliție au declarat pentru pressalert.ro că IPJ Timiș ar fi primit un telefon de la Palatul Cotroceni pentru a cere lămuriri. Comisarul șef Sorin Munteanu a dezmințit, spunând că “este exclus. Am avut informaţii că s-a produs un incident. De acolo a pornit totul”.

Funeriu a refuzat să comenteze incidentul, în timp ce Lucian Boncu a declarat "că doar am stat şi am băut împreună până dimineaţa. Puteţi să vedeţi şi pe înregistrări. Ce, e ceva ilegal? Întrebaţi Poliţia de ce face verificări. Să vă spună Poliţia”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel