Lider de sindicat din Poliţie, acuzaţii grave la adresa 112. Bogdan Bănică: S-a blocat tot sistemul, la o testare

Vicepreședintele Sindicatului Național al Polițiștilor din România, Bogdan Bănică, a declarat la Antena 3 că a vrut să testeze aplicaţia de localizare folosită de cei de la 112, însă la testare întregul sistem s-a blocat. 

"Este vorba despre aplicaţia existentă pe sistemul dispeceratelor de poliţie judeţene. Am vrut personal să verific cum funcţionează aplicaţia de localizare a apelurilor de urgenţă. L-am rugat pe colegul care era de serviciu la IPJ Suceava, acum două zile, să îmi arate cum funcţionează această aplicaţie. Colegul a deschis aplicaţia deja celebră, moment în care tot sistemul s-a blocat, nu se mai putea efectua nicio activitate. Chiar atunci a intrat un apel de urgenţă pe care colegul meu nu l-a putut prelua, pentru că sistemul era blocat", a declarat Bogdan Bănică la Antena 3. 

Se mătură gunoiul sub preş

În prezenţa mea, colegul şi-a sunat şeful, adică comisarul şef Apostol Vasile, să îi spună că s-a blocat totul. În momentul în care acesta a intrat în încăpere, în loc să se ocupe de defecţiune, a văzut negru în faţa ochilor şi a făcut o criză de nebunie, constatând că un sindicalist a sesizat anumite deficienţe. M-a scos afară din încăpere, pur şi simplu. Nu e deranjant că s-a blocat o aplicaţie, ci că se ascunde gunoiul sub preş de către nişte şefi incompetenţi. Pe ei mult mai mult i-a deranjat faptul că un sindicalist a observat acest lucru şi va face acest lucru public", a mai spus liderul sindical. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel