Dispută violentă pe tema grațierii: Animalelor, mi-e scârbă de voi

Vicepreședintele ALDE, Cătălin Beciu, și-a pus protestatarii din întreaga țară în cap după ce le-a scris un mesaj pe Facebook. 

Cătălin Beciu a scris, miercuri, pe Facebook, că protestele împotriva grațierii sunt ”prima manifestație nazistă, din ultimii şaptezeci de ani, în România”.

El i-a făcut pe protestatari ”cretini care vor tortură în locul privării de libertate şi lagăre de exterminare în locul închisorii. Mai vor şi încălcarea Constituției, care garantează dreptul la demnitate şi la tratament uman”.

Le-a transmis și un mesaj: ”Animalelor, mi-e scârbă de voi. De toți ăia care ați fost pe stradă, aseară. Atât de scârbă încât aş ieşi împotriva voastră, tot acolo, în stradă”. 

Cătălin Beciu (stânga)

(w670) Catalin Be

După ce a fost luat cu asalt de protestatarii de pe Facebook, liderul ALDE a precizat: ”Inainte sa imi analizati limbajul folosit in postare, la adresa manifestantilor, va atrag atentia ca m-au facut mizerabil, prin scandări, la maxima audiență, pe toate televiziunile: "PSD si ALDE, aceeaşi mizerie". Asta strigau gingaşii, la care adăugau îndemnuri să fim arestați, normal, cu toții.”. 

Cătălin Beciu a avut, joi seară, mai multe postări în care a arătat cum este hărțuit de cei pe care i-a făcut animale. El a primit peste 100 de mesaje și peste 250 de cereri de prietenie în 35 de minute. De asemenea, a arătat cum este criticat pe Facebook de către alți internauți care-i distribuie postarea inițială. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel