Libertatea: Posibilă legătură Gabriel Oprea- Eugen Stan

Ziarul Libertatea speculează o posibilă legătură între fostul ministru de Interne Gabriel Oprea și polițistul pedofil Eugen Stan.  

Polițistul pedofil Eugen Stan ar fi organizat traseul lui Gabriel Oprea, în noaptea când a murit Bogdan Gigină, susține jurnalistul Silviu Sergiu, într-o postare pe pagina sa de Facebook. 

Conform aceleiași surse, Eugen Stan ar fi fost prezent în trafic în noaptea în care s-a produs accidentul în care Bogdan Gigină și-a pierdut viața. Mai mult decât atât, legătura ar fi fost șeful direct al lui Eugen Stan, Emanuel Rene Vornicu.

Ziarul Libertatea spune că Emanuel Rene Vornicu era persoana pe care Gabriel Oprea o contacta pentru a-l informa asupra traseului pe care urma să îl parcurgă. 

De asemenea, aluzii că Eugen Stan ar fi fost legat de un personaj politic important a făcut și liderul de sindicat al polițistilor, Dumitru Coarnă, în emisiunea lui Dan Capatos de joi seara. 

Reamintim că zeci de agenți și capete importante din Poliție sunt învinuiți oficial, în urma raportului efectuat și prezentat premierului Mihai Tudose, de șeful IGPR, Bogdan Despescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel