Dragoș Preda (PNL), mesaj pentru Clotilde Armand: Serviciul de salubritate este un serviciu vital pentru cetățeni

Dragoș Preda (PNL), mesaj pentru Clotilde Armand / Foto: Facebook
Dragoș Preda (PNL), mesaj pentru Clotilde Armand / Foto: Facebook

Liberalul Dragoș Preda, fost secretar de stat în Ministerul Comunicațiilor, a transmis un mesaj dur pentru Clotilde Armand.

Liberalul Dragoș Preda a criticat-o dur pe Clotilde Armand din cauza gunoaielor din Sectorul 1 al Capitalei. Acesta i s-a adresat ironic în limba franceză și i-a amintit primarului de la Sectorul 1 că "serviciul de salubritate este un serviciu vital pentru cetățeni" care nu trebuie întrerupt niciodată. 

"Madame la maire , je m’adresse à vous en tant que citoyen de 1er arrondissement, ancien conseiller du vice maire de la ville de Paris - Bernard Pignerol dans le mandat de Monsieur le Maire Bertrand Delanoë ... mă adresez Dumneavoastră că cetățean al sectorului 1 , Vicepreședinte al PNL Sector 1 și fost consilier al Viceprimarului Bernard Pignerol în timpul mandatului Primarului Parisului Bertrand Delanoe ... Serviciul de salubritate este un serviciu vital pentru cetățeni ... vorbim de soluții inteligente, vorbim de soluții pentru cetățeni, vorbim de condiții de viața mai bune ... acest serviciu NU TREBUIE NICIODATĂ ÎNTRERUPT ... există organe de specialitate abilitate a fi sesizate pentru a rezolva legal această situație : ANAF, GARDA DE MEDIU, CURTEA DE CONTURI etc. dar până la sesizare și la închiderea dosarului acest serviciu trebuie asigurat FĂRĂ ÎNTRERUPERE ... Comparația între două comunități diferite din punct de vedere al spațiului locativ și al numărului de locuitori , al densității populației nu ține loc asigurării unui serviciu de baza , vital pentru orice cetățean.", a scris Dragoș Preda pe pagina sa de Facebook.

Ulterior, Dragoș Preda a postat și mai multe poze cu gunoaiele din Sectorul 1, primite de la cetățeni. În imagini apar mormane de gunoi, peisaj obișnuit în ultimele zile pentru locuitorii din această zonă.

PNL Sector 1, trei solicitări urgente pentru Clotilde Armand

PNL Sector 1 îi cere primarului Clotilde Armand să ia măsuri urgente pentru rezolvarea problemelor cu gunoaiele din Sectorul 1 şi lansează trei solicitări urgente către primărie.

"PNL este de partea cetățenilor sectorului 1. Nu ne interesează răfuielile publice, ci aerul pe care îl respiră bucureștenii și protecția sănătății lor. Sunt mai multe soluții pentru a reduce cheltuielile cu serviciul de salubrizare, respectiv pentru controlul calității prestațiilor. De opt luni de zile ele nu au fost aplicate de aparatul primarului, deși noi le-am prezentat si solicitat public”, a declarat Sebastian Burduja, președinte PNL Sector 1, într-o conferință de presă organizată la sediul filialei.

Care sunt solicitările PNL Sector 1 pentru Armand, afli AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel