Liberalul care a bătut o femeie pe stradă, cooptat la conducerea PNL

Jenor Beudean, liberalul bistrițean, care a agresat o femeie pe stradă anul trecut, după un incident în trafic, a fost cooptat la conducerea PNL Bistriţa-Năsăud. 

El a fost ales de către Biroul Politic Judeţean în funcţia de secretar general adjunct.

Jenor Beudean a fost prezentat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, în noua sa calitate, de către liderul PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc, care l-a descris drept ”foarte harnic”. 

Beudean a mulţumit noii conduceri a PNL Bistriţa-Năsăud ”pentru încrederea acordată” şi a spus că ”a trecut cu bine” peste incidentul ”neplăcut” din vara anului trecut. El a amintit că a demisionat din PNL, după ce fosta copreședintă Alina Gorghiu a vorbit despre excluderea sa, dar în decembrie s-a reînscris, fiind primit ca membru al organizaţiei locale din comuna Şieu Odorhei.

[citeste si]

El mai susține că plângerea depusă de către femeia implicată în incident a primit propunere de renunţare la urmărirea penală şi se consideră victima unui ”linşaj mediatic”.

”Acolo, în zonă, a fost o cameră de la o bancă, care a filmat acel incident. Mie mi-a dat soluţia de renunţare. (...) Nu aveam cu ce să ne împăcăm, eu nu eram vinovat, am ştiut din capul locului că sunt nevinovat. Bineînţeles că a fost un linşaj mediatic din partea doamnei. Am fost urmărit în acea zi de către un profesionist cu un aparat DSLR, poze frame to frame, circa 126 poze făcute în câteva secunde cât a durat acel incident. Ei mă urmăreau pentru altceva”, a declarat Beudean în conferinţa de presă de vineri.

La rândul său, preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc, a afirmat că, din punct de vedere juridic, consideră incidentul din iunie 2016 ”clasat” şi că Jenor Beudean ”se poate întoarce în politică”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel