EXCLUSIV  Liberalizare preț gaze. Havrileț: Diferență de 100 de lei PE AN. Aici lipsa de interes

Niculae Havrileț, secretar de stat în Ministerul Economiei, a participat astăzi la dezbaterea “ENERGY FORUM - LIBERALIZAREA PIEȚEI DE GAZE ȘI ENERGIE ELECTRICĂ: COSTURI VS BENEFICII. Necesitatea protejării consumatorului vulnerabil“, organizată de DC MEDIA GROUP. 

Întrebat despre liberalizarea prețurilor la gaze și diferențele de prețuri dintre furnizori, Niculae Havrileț a răspuns: 

”De la 1 iulie, dacă ne uităm pe comparatoarele de prețuri pentru gaze naturale, în fiecare localitate, intrați pe comparatorul de prețuri și veți vedea cel puțin opt oferte mai mici decât oferta pe care v-a prezentat-o furnizorul pe care îl aveți acum în contract. Aceste oferte au o valoare cu până la 10-15% mai mică decât oferta pe care o aveți în contract. Dacă sunteți undeva în zona de nord a României, aveți în contract undeva la 134 de lei la 100 de metri cubi, sunt oferte la 108 lei. De aici este o lipsă de interes pentru schimbarea furnizorului pentru că, acolo unde consumurile sunt mici, diferența aceasta înseamnă undeva la 100 de lei pe an. Un apartament consumă în medie 600-700 de metri cubi pe an”, a declarat Niculae Havrileț în exclusivitate pe DC NEWS TV

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel