Olguţa Vasilescu despre Viorica Dăncilă: Are tot sprijinul partidului

Vicepreşedintele PSD Lia Olguţa Vasilescu, ministru al Muncii, a declarat marţi, după şedinţa CEx, că europarlamentarul Viorica Dăncilă este o persoană care are tot sprijinul PSD.

'M-am bucurat mult, în primul rând pentru că este vorba despre o femeie. Este şefa Organizaţiei de Femei din PSD, este liderul grupului parlamentarilor europeni PSD, o persoană care are tot sprijinul Partidului Social Democrat, cu care eu am lucrat extraordinar de bine. Sunt convinsă că este o alegere foarte bună. (...) În primul rând este foarte apropiată de partid şi bineînţeles că va avea capacitatea necesară ca să gestioneze o activitate atât de importantă cum este cea a Guvernului României', a afirmat Lia Olguţa Vasilescu.

Întrebată ce garanţie are că nu se va întâmpla cu Viorica Dăncilă ce s-a întâmplat cu ceilalţi premieri ai PSD, Lia Olguţa Vasilescu a răspuns:

'Eu am sută la sută garanţii'. 'De altfel am şi vorbit în cadrul CEx-ului, i-am pus şi întrebări. Toţi membrii CEx care au dorit i-au pus întrebări. Întrebarea mea a fost dacă ştie unde este K2 şi T14. A spus că nu ştie, ceea ce este foarte bine. Şerban Nicolae a întrebat-o dacă este de acord să continue legile justiţiei în Parlament şi a spus că da. Marian Oprişan a întrebat-o dacă este de acord cu procesul de descentralizare pentru administraţia locală. A spus că da. Toate răspunsurile, să spun aşa, au fost pe gustul meu. Sunt convinsă că şi al colegilor', a susţinut Lia Olguţa Vasilescu.

Potrivit vicepreşedintelui social-democrat, viitorul Cabinet va fi format în cadrul CExN al PSD şi va fi un Cabinet politic. Totodată, întrebată dacă Viorica Dăncilă este apropiată de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, Lia Olguţa Vasilescu a răspuns:

'Este foarte apropiată de toţi liderii partidului şi chiar nu a fost nimeni care să se opună'.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel