Lia Olguța Vasilescu, despre Dana Gîrbovan după ce a fost refuzată la Justiție de Iohannis: Dacă va dori...

Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu

Lia Olguța Vasilescu (PSD) a făcut o serie de precizări, duminică seară, după ce preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că respinge integral remanierea propusă de premierul Viorica Dăncilă, precizând că propunerile pe care le-a primit sunt inacceptabile.

„Din moment ce este responsabilitatea primului-ministru, a partidului care propune ministrul respectiv pentru profesionalismul său, mi se pare incalificabil să vii de fiecare dată și să refuzi tu, ca președinte, care ești adversar politic, orice ministru este propus, doar pentru că nu-ți place ție. (...)

La restructuarea în Parlament, dacă doamna Dana Gîrbovan va dori să mai facă parte din Guvern, cu siguranță, ea va fi propusă de primul-ministru. Din punctul meu de vedere, Dana Gîrbovan nu a avut niciodată puncte de vedere partizane. Adică a atacat și PSD, și PNL, și toate partidele", a spus Lia Olguța Vasilescu, duminică seară, la Antena 3.

Dana Girbovan a spus, miercuri, după ce preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că a decis respingerea numirii acesteia în funcţia de ministru al Justiţiei, că îşi va retrage demisia din magistratură. „În noul context, aceasta nu mai este necesară, motiv pentru care îmi voi retrage demisia depusă şi voi cere Secţiei pentru judecători a CSM să ia act de acest fapt", a scris Dana Gîrbovan pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel