Lia Bugnar, după cazul Alexandra: Scârbă ordinară! Trebuie să ieșim TOȚI din casă

Regizoarea Lia Bugnar a făcut un comentariu după ce a văzut modul în care s-a comportat polițistul cu Alexandra după ce fata a sunat la 112.

”Nu e acceptabil. E un scuipat in ochii tuturor ce s-a intimplat cu fata aia. "Ramineti acolo ca venim negresit!" F#tu-ti gura ma-tii de jeg! Unde putea, idiotule, sa plece? Unde?! Scarba ordinara! Trebuie sa iesim TOTI din casa pentru greata si indiferenta cu care a fost tratata fata aia. Altfel, ea o fi sau nu moarta, dar noi cu siguranta sintem”, a scris Lia Bugnar pe Facebook.

Dincă, noi indicii

Gheorghe Dincă, bărbatul care a spus că le-a ucis pe Alexandra și pe Luiza, a oferit, în cadrul anchetei, noi indicii care sunt verificate, vineri, la locuința acestuia, din Caracal. Echipe complexe verifică fiecare detaliu, inclusiv gropile betonate.


Purtătorul de cuvânt al DIICOT, Mihaela Porime, a declarat, vineri, presei, la Caracal, că vor fi cercetate toate zonele din curtea locuinței lui Gheorghe Dincă, de echipe complexe. Printre cele verificate sunt și gropile de beton.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel