Lia Bugnar dorește moartea lui Liviu Dragnea. Condiția pusă de Mircea Badea

Regizoarea Lia Bugnar a dat de înțeles, printr-un mesaj publicat pe Facebook, că dorește moartea președintelui PSD și președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea. Vorbim despre regizoarea care a spus despre votanții PSD că sunt proști și că nu-i vrea la spectacolele ei. 

”Dan Chisu, nu stiu cum ai facut ca l-ai distribuit pe domnul Albulescu in rol principal in filmul tau si, dupa aia, s-a dus. L-ai distribuit pe domnul Besoiu in filmul tau, altul n-a mai facut. S-a dus. Ma gindeam ca ne-ai putea face un pustiu de bine sa scrii ceva si pentru Dragnea.” a scris Lia Bugnar pe Facebook. 

(w670)

Dan Constantin de la ”Jurnalul Național” crede că ”intră în zona patologică”. Georgică Severin spune că este ”oribil”, cu atât mai mult cu cât afirmațiile sunt făcute de o artistă, căreia i-a fost dublat salariu. El adaugă, în emisiunea ”100 de minute” de la Antena 3 cu Mihaela Bîrzilă, că ”nu aș vrea să jignesc o astfel de persoană pentru că s-a jignit singură când a scris un astfel de mesaj”. 

Realizatorul ”În gura presei” a pus o condiție: să fie și Lia Bugnar în piesă. 

Lia Bugnar și-a făcut reclamă, spunând că profită de clipa de glorie pentru că apare lui Mircea Badea, iar Oana Pellea care era deja într-un scandal politic, i-a scris că ”ah... nu... lia, n ai nevoie de o astfel de asociere... chiar NU”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel